Πάραταση έως 21/7 για τις φορολογικές δηλώσεις

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, και λαμβάνοντας υπόψη δυσχέρειες και καθυστερήσεις στο σύστημα υποβολής δηλώσεων νομικών προσώπων που αναφέρθηκαν τις τελευταίες ημέρες, ιδίως κατά τις ώρες αιχμής, για την διευκόλυνση των φορολογουμένων παρέχεται επιπλέον χρόνος για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων μέχρι τη Δευτέρα 21 Ιουλίου.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, μέχρι την Κυριακή, έχει ήδη δεχθεί πάνω από 6,1 εκατομμύρια δηλώσεις, όμως ακόμα εκκρεμούν περίπου 550.000 φορολογικές δηλώσεις που πρέπει να υποβληθούν εντός ελάχιστου χρόνου, δημιουργώντας έντονο φόρτο και τεχνικές δυσκολίες.

Με δεδομένο ότι ο ημερήσιος αριθμός υποβολής δηλώσεων που καταγράφηκε  την προηγούμενη εβδομάδα ξεπέρασε τις 10.600 δηλώσεις στα νομικά πρόσωπα και τις 80.000 στα φυσικά πρόσωπα, ο επιπλέον χρόνος που δίνεται, επαρκεί για την ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο