Απονομή Επάθλων στους Φιναλίστ του Διασυνοριακού επιταχυντή SEA

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Απονομή Επάθλων στους Φιναλίστ του Διασυνοριακού επιταχυντή SEA

Τα έπαθλα τους θα παραλάβουν οι τρείς φιναλίστ του διασυνοριακού επιταχυντή SEA. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Μαΐου, στις 19:45μμ και μέχρι τις 20:30 στην αίθουσα Beyond της 19ης έκθεσης Alexpo. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για  κοινό.  

Οι ελληνικές ομάδες που διακριθήκαν στις τρείς πρώτες θέσεις, κατά την αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Βουλγαρίας (Blagoevgrad), θα βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη να παραλάβουν τα έπαθλα τους.  Τα έπαθλα υπο μορφή χρημάτων και υπηρεσιών είναι προσφορά ιδιωτικών εταιρειών οι οποίες θα παραστούν για να τα παραδώσουν στους τελικούς δικαιούχους.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία Slaps κατέλαβε πρώτη θέση και θα λάβει 3.000,00 από την ONELITY, η ομάδα της NEREID κέρδισε τη δεύτερη θέση θα λάβει 2.000,00 από την εταιρεία ΕΛΙΝΟΙΛ και  η ομάδα AI Investor την Τρίτη θέση και θα παραλάβει 2500,00 σε υπηρεσίες από την εταιρεία LANCOM.

H απονομή θα γίνει παρουσία της επιστημονικής επιτροπής και μεντόρων του Light Hub.

Η εκδήλωση σημαίνει την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους του έργου SEA, ενώ στις ομάδες δίνεται η δυνατότητα περαιτέρω στήριξης μέσω της δομής του Επιμελητηρίου Έβρου Light Hub.

Το έργο SEA συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020».

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο