ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΚΥΚΛΩΠΑΣ Α.Ε.

Το ελαιοτριβείο «ΚΥΚΛΩΠΑΣ Α.Ε.» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1982. Το ελαιοτριβείο ΚΥΚΛΩΠΑΣ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα ελαιοτριβεία στην Ελλάδα.
 

Προϊόντα

Υπηρεσίες

Βρίσκεται στην Μάκρη Αλεξανδρούπολης μέσα στον αρχαιότερο ελαιώνα της Μεσογείου, κοντά στην σπηλιά του Κύκλωπα του Ομήρου από όπου πήρε και τ’ όνομά του. Η άριστη λειτουργία, η συνέπεια, η σκληρή δουλειά , η συνεργασία και η αξιοπιστία μας τόσα χρόνια μας έχουν φέρει στην κορυφή της προτίμησης των ελαιοπαραγωγών της Θράκης. Αυτό μας έχει δώσει την δυνατότητά να εκσυγχρονίζουμε το μηχανολογικό μας εξοπλισμό πολύ συχνά και να έχουμε πάντα για εσάς ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά . Ως αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πάντα η καλύτερη ποιότητα του «εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου Κύκλωπας» Στα ελαιοκτήματα ΚΥΚΛΩΠΑΣ καλλιεργούνται πάνω από 10.000 ελαιόδεντρα .

…..ευχαριστούμε που τόσα χρόνια βρισκόμαστε στην καρδιά και στο τραπέζι σας!!!

Το ελαιοτριβείο ΚΥΚΛΩΠΑΣ λειτουργεί από το 1982. Είμαστε το πρώτο ελαιοτριβείο σε προτίμηση σε όλη την Βόρεια Ελλάδα με τη μεγαλυτερη πείρα.

Τα μηχανήματα μας είναι της εταιρίας PIERALISI. Δουλεύουμε με χαμηλές θερμοκρασίες και προσέχουμε την κάθε λεπτομέρεια για την παραγωγή του ποιοτικότερου εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου. Μπορεί ο κάθε παραγωγός στο ελαιοτριβείο μας να επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλει να ελαιοποιηθούν οι ελιές του.

Για εμας είστε φίλος και όχι πελάτης και χαιρόμαστε που έχουμε πάντα ευχαριστημένους πελάτες. Για εμας μετράει το χαμόγελο σας και προσπαθούμε να το διατηρούμε. Στο ελαιοιτριβείο Κύκλωπας  θα κάτσετε σε ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον. Θα δοκιμάσετε το πρώτο λαδόψωμο με αλάτι της νέας σοδειάς αλλά και λουκουμαδες με σοκολατα τηγανισμενους σε Φρεσκο λάδι Κύκλωπας.

Μπορείτε να έρθετε ακόμα και αν δεν έχετε ελιές Μπορείτε να αγοράσετε λάδι που βγαίνει την ίδια ώρα και ακόμα είναι ζεστό!! Το λάδι μας είναι το πιο γνωστό στην Θράκη και προτιμάται για την άριστη ποιότητά του. Άλλωστε η ποιότητα του επιβραβέβεται κάθε χρονο με τα τόσα χρυσα πανελλαδικα και παγκόσμια βραβεία!

Μπορείτε να έρθετε στο ελαιοτριβείο Κύκλωπας γιατί έχετε μαζέψει τη μια ελιά που έχετε στην αυλή σας και θέλετε λάδι.

Μπορείτε επίσης να βρείτε ότι χρειάζεστε: ελαιόπανα, τελάρα, ανοξείδωτα δοχεία ακόμα και δενδρύλλια με νέες παραγωγικές ποικιλίες για φύτεμα.

Μπορούμε  να σας συμβουλέψουμε εντελώς δωρεαν για τον τρόπο καλλιέργειας της ελιάς (η επιχείρηση διαθέτει γεωπόνο).

Σας εξυπηρετούμε και μέσω internet. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Τέλος μπορείτε να έρθετε στο ελαιοτριβείο Κύκλωπας για μια απλή ξεναγηση όλο το χρόνο και εκτός λειτουργείας του με το νηπιαγωγείο, το σχολείο, την περιβαλλοντολογική ομάδα, το πανεπιστήμιο, τον σύλλογο, το τουριστικο γκρουπ.

Φωτογραφίες

Πληροφορίες Επικοινωνίας

11o χλμ. Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής

Αλεξανδρούπολη

68100 

info@kyklopas.com

2551071271

Μετάβαση στο περιεχόμενο