ΓΕΜΙΤΖΑΚΗΣ CENTER ΑΒΕΕ

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Υπηρεσίες

Η εταιρία συστήνεται  νόμιμα την 04.08.1986 με την επωνυμία ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΔΑΓΟΥΛΑΣ – ΓΕΜΙΤΖΑΚΗΣ Ο.Ε. και απαρτίζεται από τους Γεμιτζάκη Τριαντάφυλλο και Δαγουλά Νικόλαο.

Έδρα της εταιρίας ορίστηκε η οδός Βιζβύζη 59 στην Αλεξανδρούπολη,η οποία ισχύει και μέχρι σήμερα. Αντικείμενο εργασιών της επιχείρησης ορίζεται η εμπορία ηλεκτρικών ειδών και εξαρτημάτων αυτών παντός είδους οικιακής, εμπορικής, βιοτεχνικής και βιομηχανικής χρήσης καθώς  επίσης η εγκατάσταση , η συντήρηση και η επισκευή αυτών και τέλος η εγκατάσταση εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων ηλεκτρισμού.
   Την 06.11.1987 αποχωρεί από την εταιρία ο Δαγουλάς Νικόλαος και στη θέση του υπεισέρχεται ο Γεμιτζάκης Νικόλαος.Η επωνυμία της εταιρίας τροποποιείται και διαμορφώνεται όπως έχει σήμερα, δηλαδή «ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΤΡ.ΓΕΜΙΤΖΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.».
   Κατόπιν , την 20.06.88 το αντικείμενο εργασιών της εταιρείας επεκτείνεται και στην κατασκευή και συντήρηση παντός είδους φωτιστικών εφέ.
   Κατά το έτος 1992,  η εταιρεία δραστηριοποιείται για πρώτη φορά στο χώρο του κλιματισμού. Δημιουργείται έτσι με την πάροδο του χρόνου μέχρι σήμερα ένα μεγάλο ενεργό πελατολόγιο.
Ξεκινά η συνεργασία με μεγάλες εταιρείες κλιματισμού όπως η Carrier Ελλάς Κλιματισμού Α.Ε.  και η  Fourlis Trade A.E .
  Μετά το 1996 η εταιρεία επεκτείνει το σκοπό της και τη λειτουργία της στην εμπορία κινητής και σταθερής τηλεφωνίας με όλες τις παρεμφερείς δραστηριότητες, καθώς και στον τομέα της εμπορίας και service μηχανών γραφείου (φωτοαντιγραφικά,fax,εκτυπωτές) καθώς επίσης και ταμειακών μηχανών, ηλεκτρονικών υπολογιστών και αναλώσιμα αυτών. Η δραστηριότητα της εταιρείας επεκτείνεται και στην εμπορία και εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων, κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας  και δορυφορικών  τηλεοπτικών συστημάτων . Επίσης, η εταιρία αναλαμβάνει πλέον το επίσημο service στην κινητή τηλεφωνία των εταιρειών Sony – Ericsson
(Σουηδική Κινητή Τηλεφωνία Α.Ε.Ε.) και SAMSUNG  (Ευρωηλεκτρονική Α.Ε.). Παράλληλα με αυτές τις δραστηριότητες ξεκινά  η συνεργασία με την εταιρεία Πάναφον Εμπορική Α.Ε. και λειτουργώντας ως dealer της ανωτέρω εταιρείας δημιουργείται ένα πελατολόγιο 7000 ενεργών συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας.

 

Τον Δεκέμβριο του 1998 ιδρύεται υποκατάστημα της εταιρείας στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα στην οδό Βενιζέλου & 14ης Μαΐου 19, με αντικείμενο την εμπορία ειδών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών.

  Κατόπιν, τον Μάιο του έτους 2001 ξεκινά αποκλειστική συνεργασία τύπου franchising με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας VODAFONE, η οποία οδηγεί στην σύσταση της εταιρείας ΓΕΜΙΤΖΑΚΗΣ ΤΡ.& ΣΙΑ Ε.Ε. με έδρα το ανωτέρω υποκατάστημα της ομόρρυθμης εταιρείας. Κατά συνέπεια το πελατολόγιο κινητής τηλεφωνίας της ομόρρυθμης εταιρείας μεταβιβάστηκε στην νεοσυσταθείσα ετερόρρυθμο εταιρία.
  Σήμερα η εταιρεία ως προς το χώρο της κινητής τηλεφωνίας συνεργάζεται με τις εταιρείες TELESTET,COSMOTE & VODAFONE με σκοπό την εξυπηρέτηση πελατών και των τριών δικτύων και ξεκινά να δραστηριοποιείται και στο χώρο της σταθερής τηλεφωνίας σε συνεργασία με τις εταιρείες VIVONDI, LANET και FORTHNET.Ταυτόχρονα, η εταιρεία διεκπεραιώνει συνδέσεις INTERNET σε συνεργασία με εταιρείες όπως η PANAFONET, OTENET, FORTHNET και  η HELLASNET καθώς επίσης και συνδέσεις ΟΤΕ τύπου ISDN και PSDN.
Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει να δραστηριοποιείται και στους
υπόλοιπους χώρους των αντικειμένων, που έχει αναπτύξει και εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό πελατών . 
  Σκοπός της επιχείρησης είναι η παροχή όσο το δυνατό περισσότερο πιο εξειδικευμένων υπηρεσιών  για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
Για την επίτευξη αυτού του σκοπού απασχολείται κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό .
Σήμερα η εταιρεία έχει έδρα την ΙΑΝΝΑ ΠΑΛΑΓΙΑΣ σε ένα χώρο 400 τμ.και εξυπεραιτειται στο κέντρο της πόλης από την έδρα της ΓΕΜΙΤΖΑΚΗΣ CENTER ΑΒΕΕ ( παλαιολόγου 26).

Φωτογραφίες

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Κ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26,

τηλ-2551031188  

fax-2551088909,2551034829 

email : triantafyllos@gemitzakis.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο