ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΗΛΙΑΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ, ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΡΜΑΝΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ. ΑΚΟΜΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΕΙ ΕΙΔΗ.
 

Υπηρεσίες

Το κατάστημα μας ιδρύθηκε το 1939 από τον Ηλία Ηλιάδη σε μια δύσκολη εποχή όπου ο καφές θεωρούνταν είδος πολυτελείας και οι ποικιλίες του καφέ ήταν δυσεύρετες.

Παρά τις δυσκολίες όμως της εποχής κατάφερε με επιμονή να δημιουργήσει ενα χαρμανι εξαιρετικό για την εποχή του,με αποτέλεσμα να εδραιωθεί στην αγορά των Φέρων και περιχώρων.

Μετα τον Ηλία Ηλιάδη το καφεκοπτείο ανέλαβε ο ανηψιός του Κωνσταντίνος Ηλιάδης. Ο ανηψιός δευτερη γενιά,Κωνσταντίνος Ηλιάδης συνέχισε την παράδοση προσθέτοντας τη δική του πινελιά στο χαρμάνι του καφέ και βελτιώνονταςτην ποιότητα του. Παράλληλα  μεγάλωσε την ποικιλία των προϊόντων του καφεκοπτείου για την καλύτερη εξυπερέτηση των πελατών του.

Εν έτει 2003 η παράδοση συνεχίζεται με τον υιό,τρίτη γενιά, Χρήστο Ηλιάδη συνεχίζοντας το έργο του θείου και του πατέρα του. Σήμερα η δευτερη κ η Τρίτη  γενιά της οικογένειας Ηλιάδη συνεχίζει απο κοινού με ευλάβεια τη μακρά παράδοση της οικογένειας στον καφέ, βασιζόμενοι στην εμπειρία περίπου 70 ετών και πλέον, προσφέροντας στους πελάτες του ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟΥ ΗΛΙΑΔΗ φρεσκοκομμένο καφέ της καλύτερης ποιότητας. Οι σταθερές αξίες και ο σεβασμός στο προϊόν και στον πελάτη έχουν καθιερώσει την οικογενειακή επιχείρηση ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΗΛΙΑΔΗ ως την πιο επώνυμη επιχείρηση στο χώρο, με υψηλή αναγνωρισιμότητα. Η γεύση του καφέ παραμένει παραδοσιακή ενώ με τις απαραίτητες προσθήκες ποικιλιών για καλύτερη ποιότητα βελτιώνεται συνεχώς.

Η γκάμα των προϊόντων όλο και αυξάνεται ακολουθώντας τις τάσεις της νέας εποχής.

Προϊόντα

ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΑΡΜΑΝΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΦΕ ΟΠΩΣ ΓΑΛΛΙΚΟΣ, ΕΣΠΡΕΣΟ, ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ, ΝΕΣΚΑΦΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ, ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ, ΚΟΥΦΕΤΑ(ΓΙΑ ΓΑΜΟ, ΒΑΦΤΙΣΗ,ΑΡΑΒΩΝΑ), ΕΙΔΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ (ΑΣΗΜΟΚΟΥΦΕΤΑ, ΚΟΥΦΕΤΑ, ΕΛΙΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ) ΤΕΙΑ , ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΥΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΡΥΖΙ, ΦΑΣΟΛΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ.

Φωτογραφίες

Πληροφορίες Επικοινωνίας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ 27
68500 ΦΕΡΕΣ ΕΒΡΟΥ 2555022381
chrishliadhs@hotmail.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο