ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ – ΚΟΥΤΟΥΚΑΚΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αλεξανδρούπολη πάνω σε ένα από τα γραφικά κολπάκια της Ν. Μάκρης, βρίσκεται η ψαροταβέρνα «Τα φιλαράκια».
 

Υπηρεσίες

Μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αλεξανδρούπολη πάνω σε ένα από τα γραφικά κολπάκια της Ν. Μάκρης, βρίσκεται η ψαροταβέρνα «Τα φιλαράκια».

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση -προσφάτως ανακαινισμένη- που λειτουργεί από το 1994 προσφέροντας μοναδικές ελληνικές γεύσεις στους πελάτες της.

Όλα μας τα πιάτα βασίζονται σε συνταγές φερμένες από τα βάθη του χρόνου και φτιάχνονται με αγνά υλικά καθώς και με ελαιόλαδο παραγωγής μας, ενώ τα θαλασσινά μας προϊόντα αλιεύοντα από εμάς τους ίδιους.Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την μοναδική μας «Αστακομακαρονάδα».

Ιδανικό μέρος για να εντυπωσιάσεις τον/την σύντροφό σου με το άψογο φαγητό και το γρήγορο σέρβις, αλλά και για να διασκεδάσεις με ολόκληρη την παρέα, δοκιμάζοντας εκλεκτούς ψαρομεζέδες και ψάρια που μυρίζουν θάλασσα. Περιβάλλον εξαιρετικά φιλικό. Μην ντραπείς να φας τις γαρίδες με το χέρι!

Πρωτοπόρει στα µεζεδάκια οπου χαρακτηρίζουν την πόλη μας απο το 1994 για τους λάτρεις της παρέας, τώρα και με ιδιωτικό parking για τους πελάτες μας.

Στο εσωτερικό του καταστήματος μας υπάρχει βιτρίνα απ’ όπου μπορείτε να επιλέξετε τα θαλασσινά και τα ψάρια της αρεσκείας σας.

Προϊόντα

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΨΑΡΙΚΑ
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
ΠΟΤΑ
 

Σύνδεσμοι

Φωτογραφίες

Πληροφορίες Επικοινωνίας

ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΚΡΗΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΚΡΗ
ΤΗΛ. 25510 – 71673 & 6973 210344
ΤΚ 68100 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
EMAIL.  taverna.tafilarakia@gmail.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο