Τσιάκος Επίφωτο

Κύριο αντικείμενο των δραστηριοτήτων μας είναι η μελέτη, η δημιουργία και η συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους καθώς επίσης και η πώληση παντός τύπου φωτιστικών
 

Υπηρεσίες

Κύριο αντικείμενο των δραστηριοτήτων μας είναι η μελέτη, η δημιουργία και η συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους καθώς επίσης και η πώληση παντός τύπου φωτιστικών. Διαθέτουμε τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τις οποίες φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς παρακολουθώντας σεμινάρια και ενημερώσεις, ώστε να ενεργούμε με ασφάλεια, αλλά και σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.
Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας, για αυτό και χρησιμοποιούμε  πάντα υλικά άριστης ποιότητας που πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές, δηλαδή ασφάλεια στη χρήση, μικρό κόστος συντήρησης και μεγάλη διάρκεια ζωής.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην:
Εμπορία και Διανομή

  •  Ηλεκτρολογικού υλικού
  •  Καλωδίων
  •  Εξοπλισμού

Μελέτη, κατασκευή και υποστήριξη

  •  Φωτισμού
  •  Διαχείρισης ηλεκτρικών εγκαταστάσεων
  •  Μετρήσεων

Καλύπτοντας με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο την ανάγκη παροχής υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο Νομό Έβρου με δύο εκθέσεις στην πόλη της Ορεστιάδας.

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Τσιάκος Επίφωτο
Εκθεση φωτιστικών
Κιν:6932290016 & 2552027211
Κων/πόλεως 71, 73 . Τ.Κ 68200 Ορεστιάδα
athanasios.pantidis@gmail.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο