Ζεόλιθος | Zeolife.gr – πληροφορίες, συμβουλές, εφαρμογές και αγορά φυσικού ζεόλιθου

Ζεόλιθος Ευρωπαϊκής προέλευσης για γεωργική, κτηνοτροφική, βιομηχανική, οικιακή και ανθρώπινη χρήση. Τιμές χονδρικής & λιανικής. Αποστολές σε όλη την Ελλάδα
 

Υπηρεσίες

Η επιχείρησή μας ασχολείται με την εφαρμογή και την πώληση φυσικού ζεόλιθου Ευρωπαϊκής προέλευσης. Η περιεκτικότητά του σε κλινοπτιλόλιθο ανέρχεται σε 85% τουλάχιστον και διατίθεται σε διάφορες κοκκομετρίες ανάλογα με τη χρήση του. Σκοπός μας είναι η διάδοση των αμέτρητων εφαρμογών αυτού του «μαγικού πετρώματος» με αποτέλεσμα την άμεση ωφέλεια από τις ιδιότητές του σε τομείς όπως η γεωργία, η κτηνοτροφία, το περιβάλλον και η ανθρώπινη υγεία. Αποστέλλουμε πανελλαδικά και διαθέτουμε τιμές χονδρικής και λιανικής πώλησης.

Ο ζεόλιθος είναι ένα πορώδες φυσικό αργιλοπυριτικό ορυκτό πέτρωμα. Οι ζεόλιθοι απαντούν ως γεωλογικά αποθέματα σε όλο τον κόσμο, ιδίως σε πετρώματα που τμηματικά ή στο σύνολό τους έχουν ηφαιστειογενή προέλευση. Έτσι εξηγείται η συχνή παρουσία τους σε γεωγραφικές περιοχές με ηφαιστειογενή δραστηριότητα. Προέρχονται από την υδροθερμική εξαλλοίωση διάφορων αργιλιοπυριτικών ορυκτών, όπως αστρίων και αστριοειδών και καλύπτουν κυρίως μικρές κοιλότητες, σχισμές και αρμούς βασαλτικών λαβών και λιγότερο συχνά γρανιτών και γνευσίων.

Προϊόντα

 

ζεόλιθος έως 0.15 χιλιοστά | Zeolife.grζεόλιθος έως 0.15 χιλιοστά

σε μορφή λεπτής πούδρας . Χρησιμοποιείται για ψέκασμα μέσα σε νερό και ως πρόσθετη ύλη στις ζωοτροφές. Χρησιμοποιείται επίσης ως απορρυπαντικό, καθαριστικό  και αντιμυκητιακό σε οικιακή χρήση. Συσκευασίες: 25 και 1000 κιλών.

ζεόλιθος έως 0,8 χιλιοστά | Zeolife.grζεόλιθος έως 0.8 χιλιοστά

σε μορφή πούδρας . Χρησιμοποιείται για ενσωμάτωση σε σποροπαραγωγή καθώς και ως πρόσθετη ύλη στις ζωοτροφές. Συσκευασίες: 25 και 1000 κιλών.

ζεόλιθος από 0.8 έως 2.5 χιλιοστά | Zeolife.grζεόλιθος από 0.8 έως 2.5 χιλιοστά

σε μορφή λεπτού χαλικιού Χρησιμοποιείται για ενσωμάτωση μικρής και μεγάλης κλίμακας στη γεωργία, για καθαρισμό λημμάτων σε δεξαμενές και σε φίλτρα ενυδρείων. Συσκευασίες: 25 και 1000 κιλών.

ζεόλιθος από 2.5 έως 5 χιλιοστά | Zeolife.grζεόλιθος από 2.5 έως 5 χιλιοστά

σε μορφή χαλικιού. Χρησιμοποιείται για ενσωμάτωση μικρής και μεγάλης κλίμακας στη γεωργία, όπως χωράφια και δέντρα, για καθαρισμό λημμάτων σε δεξαμενές, σε δάπεδα ενυδρείων και σαν άμμος υγιεινής σε οικόσιτα ζώα. Συσκευασίες: 25 και 1000 κιλών.

ζεόλιθος έως 10 μικρά - Zeolith MED - μικροϊονισμένος, για ανθρώπινη χρήση, 60 γραμμάρια | Zeolife.grζεόλιθος έως 10 μικρά – Zeolith MED, μικροϊονισμένος, για ανθρώπινη χρήση.

Εξαιρετικά λεπτή πούδρα φυσικού ζεόλιθου που εξορύσσεται στη Σλοβακία, σε ένα υψηλής περιεκτικότητας κοίτασμα στην Ευρώπη. Η επεξεργασία πραγματοποιείται στην Αυστρία, όπου ο ζεόλιθος μικροϊονίζεται σε εξαιρετικά λεπτό βαθμό και ενεργοποιείται με μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία. Η φυσική δομή του κρυσταλλικού πλέγματος παραμένει άθικτη. Ως αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής, η εσωτερική επιφάνεια αυξάνει έως 600 τ.μ./gr, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να απορροφήσει περισσότερες επιβλαβείς ουσίες πιο αποτελεσματικά και στη συνέχεια να εκκριθούν με φυσικό τρόπο.

Πληροφορίες Επικοινωνίας

11ης Διλοχίας Μηχανικού 18, Νέα Ορεστιάδα

Υπεύθυνος πωλήσεων: 

Χατζηγεωργίου Χρυσοβαλάντης

τηλ: +30 2311 295520

www.zeolife.gr | info(@)zeolife.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο