ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΘ

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επιδότηση συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ στην Έκθεση HOTELIA

 

Συνεχίζεται η επιτυχής διεξαγωγή του Προγράμματος Επιδότησης Εκθέσεων Εσωτερικού του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, οι επιχειρήσεις-μέλη του ΕΒΕΘ μπορούν να λάβουν μέρος στη φετινή Διεθνή Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού HOTELIA, στις  12-14 Νοεμβρίου, που θα δώσει τη δυνατότητα παρουσίασης των πιο σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών, που διαμορφώνουν το αύριο της τουριστικής βιομηχανίας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα και ενδεδειγμένα μέτρα, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, περί διεξαγωγής εμπορικών εκθέσεων.

Όπως και σε προηγούμενες διοργανώσεις, το ΕΒΕΘ έχει δεσμεύσει χώρο, προκειμένου να στεγάσει, προσφέροντας επιδότηση, ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις-μέλη του, που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων, της διακόσμησης εσωτερικών χώρων, της οργάνωσης εξωτερικών χώρων, του εξοπλισμού μαζικής εστίασης, των κατασκευών και της ανακαίνισης, των συστημάτων ασφάλειας κλπ.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής των εταιριών που θα επιδοτηθούν, κατά την οποία θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου, για ένα έτος τουλάχιστον και να εξοφλεί κάθε χρόνο, ανελλιπώς, τα τέλη διατήρησης της μερίδας της στο ΓΕΜΗ, καθώς και τις συνδρομές της στο Επιμελητήριο ενώ για τη διαδικασία συμμετοχής πατήστε εδώ.

Να σημειωθεί ότι το ΕΒΕΘ έχει αποφασίσει να επεκτείνει το πρόγραμμα επιδότησης εκθέσεων εσωτερικού, έτσι ώστε να καλύψει το έτος 2022 και τις Διεθνείς Εκθέσεις: DETROP/ARTOZYMA (26–28/2/2022), ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (10-13/3/2022) και FRESΚON (7-9/4/2022), που θα πραγματοποιηθούν διά ζώσης, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις-μέλη μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, www.ebeth.gr, πεδίο σημαντικά θέματα, ή να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ. 2310-370132.

Μετάβαση στο περιεχόμενο