ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΘ

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αρωγός το ΕΒΕΘ στην προσπάθεια αναβάθμισης του αστικού πρασίνου της Θεσσαλονίκης Το Επιμελητήριο “υιοθέτησε” χώρο κοινόχρηστου πρασίνου στην Πλατεία Δικαστηρίων

Η αναβάθμιση του αστικού πρασίνου της Πλατείας Δικαστηρίων με στόχο την ευρύτερη αναβάθμιση του περιβάλλοντος της περιοχής, αποτέλεσε το επίκεντρο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα την δενδροφύτευση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΒΕΘ δώρισε τριάντα πέντε δέντρα, εμβληματικά και προσεκτικά επιλεγμένα και εβδομήντα πασσάλους στήριξης για την υλοποίηση φυτεύσεων από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης στους χώρους πρασίνου της περιοχής Πλατείας Δικαστηρίων.

Στην σημερινή εκδήλωση δενδροφύτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης, τη Διοικητική Επιτροπή του ΕΒΕΘ εκπροσώπησε ο κ. Κωνσταντίνος Μωραϊτίδης, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου.

Το ΕΒΕΘ, στο εγγύς μέλλον θα προβεί και σε νέες πρωτοβουλίες, στο πλαίσιο της συνεχούς κοινωνικής προσφοράς του στην Θεσσαλονίκη

Μετάβαση στο περιεχόμενο