Δελτίο Τύπου ΕΒΕΘ με τίτλο “Επιδότηση συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών ΕΒΕΘ στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2023”

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Δελτίο Τύπου ΕΒΕΘ με τίτλο “Επιδότηση συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών ΕΒΕΘ στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2023”

    Θεσσαλονίκη 06.03.2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επιδότηση συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών ΕΒΕΘ στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2023

 

Συνεχίζεται το πρόγραμμα επιδότησης εκθέσεων εσωτερικού του ΕΒΕΘ σε επιλεγμένες εκθεσιακές διοργανώσεις της ΔΕΘ-Helexpo και τη «σκυτάλη» παίρνει το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων

και Λαχανικών FRESKON.

Η FRESKON θα διοργανωθεί από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η FRESKON αποτελεί το επίκεντρο του κλάδου, συνιστώντας σημείο συνάντησης παραγωγών, ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα έρθουν σε επαφή οι εκθέτες με εκπροσώπους μεγάλων ξένων αλυσίδων σούπερ-μάρκετ, εμπορικών επιχειρήσεων και εταιρειών-δικτύων διανομής.

Παράλληλα, η FRESKON φιλοξενεί ξένους εκθέτες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο και εκπροσωπούν ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο αφορά στα φρέσκα φρούτα, λαχανικά, καθώς και εκθέτες, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των logistics, μηχανημάτων και υλικών συσκευασίας.

Επιπλέον, τη FRESKON θα επισκεφτούν προσκεκλημένοι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες, που θα πραγματοποιήσουν ραντεβού με τους εκθέτες.

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιδότησης των επιχειρήσεων – μελών του ΕΒΕΘ, πατήστε εδώ.

Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ, τηλ: 2310370132 ή email: publicrelations@ebeth.gr.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο