ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ WORKSHOP ΤΟΥ LIGHT HUB -ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ WORKSHOP ΤΟΥ LIGHT HUB -ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Επιμορφωτικά Σεμινάρια από τη Δομή Light Hub του Επιμελητηρίου Έβρου

11/05 ημέρα Τετάρτη και ώρα  18.00-20.00 στο Light Hub-Επιμελητήριου Έβρου, Αλεξανδρούπολη

 

Αγαπητοί/ες,

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου, παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής σε επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει, σε εσάς και τους/τις εργαζόμενους/ες της επιχείρησης σας.

Οι θεματικές των Σεμιναρίων είναι προσαρμοσμένες στα σύγχρονα δεδομένα και τις επιταγές της αγοράς και ο στόχος είναι να δοθούν στους συμμετέχοντες/ουσες χρήσιμες πληροφορίες, εφόδια και γνώσεις ώστε να μπορούν να παρακολουθούν ευκολότερα τις εξελίξεις στην εγχώρια και παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα.

Τα Σεμινάρια θα διεξάγονται μέσω της Δομής Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Light Hub που όπως είναι γνωστό λειτουργεί στους κόλπους του Επιμελητηρίου και στελεχώνεται από αξιόλογους ανθρώπους με υψηλή επιστημονική κατάρτιση.

Το workshop αυτό:

Η ικανότητας ενός επιχειρηματία να μπορεί να μιλά δημόσια με αυτοπεποίθηση είναι αναπόσπαστο κομμάτι των απαιτήσεων της καθημερινότητας του. Meetings με συνεργάτες, δράσεις επιχειρηματικότητας, εμπορικές εκθέσεις, προσωπικές συζητήσεις με πελάτες και ειδικούς, παρουσιάσεις σε επενδυτές. Η λίστα είναι ανεξάντλητη.  

Στο πρακτικό αυτό workshop  θα έχετε την ευκαιρία να εξοικειωθείτε με εργαλεία και πρακτικές που θα σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε αποτελεσματικότερα, με λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο