ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Μόνο με αρνητικό τεστ η είσοδος ανεμβολίαστων σε τράπεζες, εμπορικά κέντρα, ανοικτούς χώρους διασκέδασης και ναούς

Αντίστροφη μέτρηση για την εφαρμογή των νέων μέτρων περιορισμού της έξαρσης της πανδημίας, αρχής γενομένης από αύριο, Σάββατο 6 Νοεμβρίου και υπ’ ατμόν βρίσκονται τις τελευταίες ώρες επιχειρήσεις, δημόσιοι φορείς και ελεγκτικοί μηχανισμοί, προκειμένου να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για την εφαρμογή των υγειονομικών περιορισμών.

Mε τη Θράκη, τη Θεσσαλία, όπως και περιοχές της Βόρειας Ελλάδας να έχουν βυθιστεί στο «βαθύ κόκκινο» στον επιδημιολογικό χάρτη του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC), αλλά και την υπόλοιπη χώρα να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σταθερά «στο κόκκινο», η ανάσχεση του κορωνοϊού απαιτεί ενισχυμένα αντανακλαστικά, καθώς νέο, «μαύρο» ρεκόρ σημειώθηκε χθες στην Ελλάδα, με 6.808 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Για το Μέγαρο Μαξίμου, τα αυριανά μέτρα αποτιμώνται ως «ρεαλιστικά και εφαρμόσιμα», όπως υποστήριξε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ενώ αποσκοπούν στον αυστηρότερο έλεγχο της εισόδου των ανεμβολίαστων σε μαζικούς χώρους. Για το λόγο αυτό, από αύριο και μόνο για τους ανεμβολίαστους πολίτες ισχύουν τα εξής:

Εργασία στο δημόσιο/ιδιωτικό τομέα

Προσέλευση ανεμβολίαστων εργαζομένων σε όποια θέση (και για εργαζόμενους σε χώρους λατρείας) με 2 υποχρεωτικά (αρνητικά) τεστ σε εβδομαδιαία βάση (rapid test ή τεστ PCR).

Είσοδος με υποχρεωτικό τεστ (rapid test ή τεστ PCR) σε:

• δημόσιες υπηρεσίες,

•τράπεζες,

•μικτούς χώρους διασκέδασης

•ανοιχτούς χώρους διασκέδασης

• εμπορικά κέντρα

•κομμωτήρια, αλλά και

• στις εκκλησίες και τα μοναστήρια.This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative.

Μετάβαση στο περιεχόμενο