Μέσα στην εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση καυσίμων – Στις 20-21/4 η έκτακτη ενίσχυση των 200 ευρώ

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Μέσα στην εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση καυσίμων – Στις 20-21/4 η έκτακτη ενίσχυση των 200 ευρώ

Στις 20-21 Απριλίου αναμένεται να λάβουν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 200 ευρώ οι ευάλωτες ομάδες, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ανοίξει η πλατφόρμα για την επιδότηση στα καύσιμα, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

O κ. Οικονόμου χαρακτήρισε «σημαντικό μήνα» τον Απρίλιο για τα μέτρα ενίσχυσης ενώ ερωτηθείς αν η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε δικά της μέτρα εφόσον δεν ευδοκιμήσει τελικά μία ευρωπαϊκή λύση στο ζήτημα της ενεργειακής κρίσης απάντησε: «Ζούμε μία εκρηκτική κατάσταση, δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε». Σημείωσε ακόμη πως «όταν η κυβέρνηση έχει κάτι συγκεκριμένο και επιπλέον να ανακοινώσει θα το κάνει αφού προηγουμένς εχει μετρηθεί σωστά».

«Η κυβέρνηση, -όπως προανήγγειλε από τους Δελφούς ο Πρωθυπουργός- δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Εάν η Ευρώπη δεν προχωρήσει -και πάντως δεν προχωρήσει γρήγορα-  στη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης, η Ελλάδα θα πάρει αποφάσεις για πρόσθετες εθνικές παρεμβάσεις. Γιατί η Ελλάδα έχει πλούσια, παρότι πικρότατη, εμπειρία από κρίσεις και δεν πρόκειται να αφήσουμε να μας ρουφήξει άλλος ένας κύκλος φθοράς σαν και αυτό από τον οποίο με πολύ κόπο βγήκαμε» τόνισε.

Υπογράμμισε επιπλέον πως «κάθε μέτρο που παίρνουμε λαμβάνει υπόψιν τη δημοσιονομική σταθερότητα και είναι πάντα εντός των ορίων των αντοχών της οικονομίας».

Πηγή: www.naftemporiki.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο