ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ – ΕΚΔΟΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ 2021 – 2022 του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ – ΕΚΔΟΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ 2021 – 2022 του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο επιθυμεί να ευχαριστήσει όσους ανταποκρίθηκαν στο πρώτο κάλεσμά του για συμμετοχή στον Επιχειρηματικό Οδηγό 2021-2022 που θα εκδοθεί στην Αγγλική γλώσσα, εντός του τελευταίου τριμήνου του έτους.

Για όσους δεν έχουν ανταποκριθεί ακόμη, η προθεσμία επεκτείνεται έως τα τέλη Αυγούστου. Καλούνται, επομένως, όλα μας τα μέλη, που δεν το έχουν πράξει έως τώρα, να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους για την απλή (τιμής ένεκεν) καταχώρηση στον Οδηγό μας πατΩΝΤΑΣ εδώ

Όσοι επιθυμούν ειδική καταχώρηση, πλέον της απλής, παρακαλούνται όπως συμβουλευτούν το ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ο Επιχειρηματικός Οδηγός 2021-2022 του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου αποτελεί μοναδική ευκαιρία προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών των μελών μας στον Αραβικό κόσμο και αποσκοπεί στην άνοδο του εμπορικού ισοζυγίου Ελλάδας – Αραβικών χωρών. Θα διανεμηθεί δωρεάν στις αραβικές ενώσεις εμπορικών επιμελητηρίων, τα τοπικά αραβικά εμπορικά επιμελητήρια, τις διαπιστευμένες στις αραβικές χώρες ελληνικές Διπλωματικές Αρχές και φυσικά στις επιχειρηματικές κοινότητες Ελλάδας και αραβικών κρατών σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Ο Οδηγός αυτός αφορά αποκλειστικά τα μέλη του Επιμελητηρίου που είναι ταμειακώς εντάξει.

Για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία μας ενώ δεν είναι μέλη, μπορούν να εγγραφούν στα μητρώα του Επιμελητηρίου.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη ανταπόκρισή σας.

ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ 2021-2022

ΤΡΙΤΗ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Μετάβαση στο περιεχόμενο