Ο Χ.ΤΟΨΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΥ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ Dr. Saad Alammar

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Ο Χ.ΤΟΨΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΥ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ Dr. Saad Alammar

01/03/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη Πρέσβη Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα στο Επιμελητήριο Έβρου

Τον Πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα Dr. Saad Alammar υποδέχτηκε στην αίθουσα «Ιωάννης Ουζουνόπουλος» του Επιμελητηρίου Έβρου, ο πρόεδρος Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο Σαουδάραβας διπλωμάτης, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις επενδυτικές δυνατότητες και προοπτικές του Έβρου, καθώς όπως είπε η χώρα του επιδεικνύει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον και μάλιστα με ιδιωτικά κεφάλαια.

Ο κος Τοψίδης σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Απόστολο Παλακίδη και τον Οικονομικό Σύμβουλο και Σύμβουλο σε θέματα Ανάπτυξης κ. Θάνο Πανταζή έκανε μία αναλυτική παρουσίαση του Έβρου, των προοπτικών του, αλλά και των σημείων επενδυτικού ενδιαφέροντος που σε συνδυασμό και με τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο καθιστούν τον νομό ελκυστικό σε νέες επενδύσεις, που εφόσον κινούνται στοχευμένα μπορούν να είναι ιδιαιτέρως αποδοτικές τόσο για τους επενδυτές, όσο και για την τοπική κοινωνία.

Ο Σαουδάραβας πρέσβης και οι συνεργάτες του κατέγραψαν την παρουσίαση, την οποία παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και δεσμεύτηκαν για επανάληψη των επαφών στο εγγύς μέλλον.

 

https://www.facebook.com/evroschamber/posts/4659328520856939

Μετάβαση στο περιεχόμενο