ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ LIGHT HUB ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Επιμορφωτικά Σεμινάρια από τη Δομή Light Hub του Επιμελητηρίου Έβρου

  • 11/05 ημέρα Τετάρτη και ώρα 00-20.00 στο Light Hub-Επιμελητήριου Έβρου, Αλεξανδρούπολη

 

Επόμενες ημερομηνίες δήλωσης συμμετοχής:

  • 23 Μαΐου Go to Market  (16:00- 18:00)
  • 23 Μαϊου  Networking for Success (18:00-20:30)
  • 30 Μαΐου- Influence Masterclass
  • 17 Ιουνίου

 

Αγαπητοί/ες,

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου, παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής σε επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει, σε εσάς και τους/τις εργαζόμενους/ες της επιχείρησης σας.

Οι θεματικές των Σεμιναρίων είναι προσαρμοσμένες στα σύγχρονα δεδομένα και τις επιταγές της αγοράς και ο στόχος είναι να δοθούν στους συμμετέχοντες/ουσες χρήσιμες πληροφορίες, εφόδια και γνώσεις ώστε να μπορούν να παρακολουθούν ευκολότερα τις εξελίξεις στην εγχώρια και παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα.

Τα Σεμινάρια θα διεξάγονται μέσω της Δομής Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Light Hub που όπως είναι γνωστό λειτουργεί στους κόλπους του Επιμελητηρίου και στελεχώνεται από αξιόλογους ανθρώπους με υψηλή επιστημονική κατάρτιση.

Τα workshop αυτά:

Η ικανότητας ενός επιχειρηματία να μπορεί να μιλά δημόσια με αυτοπεποίθηση είναι αναπόσπαστο κομμάτι των απαιτήσεων της καθημερινότητας του. Meetings με συνεργάτες, δράσεις επιχειρηματικότητας, εμπορικές εκθέσεις, προσωπικές συζητήσεις με πελάτες και ειδικούς, παρουσιάσεις σε επενδυτές. Η λίστα είναι ανεξάντλητη.  

Στο πρακτικό αυτό workshop  θα έχετε την ευκαιρία να εξοικειωθείτε με εργαλεία και πρακτικές που θα σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε αποτελεσματικότερα, με λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

  • Για να δηλώσετε συμμετοχή αποστείλετε email στο info@lighthub.gr ή τηλεφωνικά στο 2551021745.
  • Θα μπορείτε να συνδεθείτε και μέσω zoom link για το σεμινάριο στις 11/5 και ώρα 18.00-20.00: https://us02web.zoom.us/j/83821153664

 

 

Με εκτίμηση
Χριστόδουλος Τοψίδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Έβρου

Μετάβαση στο περιεχόμενο