ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ “4 DAYS STREET FOOD FESTIVAL”

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ “4 DAYS STREET FOOD FESTIVAL”

         ΘΕΜΑ: 4 DAYS STREET FOOD FESTIVAL

   Καλοκαίρι και υπαίθριες γιορτές πάνε πάντα μαζί, γεμίζοντας τα πάρκα και τους δρόμους της πόλης με κόσμο, μουσική, χρώμα και χαμόγελα. Αυτό το σκηνικό ζήσαμε και το περσινό καλοκαίρι και θέλουμε να το επαναλάβουμε.

   Μετά την μεγάλη γιορτή του Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Ανεξαρτησίας της Αλεξανδρούπολης και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, η προσμονή όλων μας να επαναληφθεί είναι μεγάλη.

   Φέτος με την εμπειρία μας βάζουμε περισσότερη λεπτομέρεια στην οργάνωση κι όλο το σκηνικό θα είναι εμπλουτισμένο με διάφορες δραστηριότητες κεντρίζοντας έτσι το ενδιαφέρον των επισκεπτών, πέραν του γαστρονομικού που είναι το κύριο.

   Οι συμμετοχές από όλη την Ελλάδα με κουζίνα από όλο τον κόσμο είναι ήδη σε εξέλιξη και περιμένουμε τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης να ενταχθούν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή παρουσιάζοντας τις νοστημιές τους.

   Προσκαλούμε όλες τις επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο Εμπορικό Επιμελητήριο Έβρου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στο «4 DAYS STREET FOOD FESTIVAL» που θα διεξαχθεί στις 27 -28 – 29 – 30 Ιουλίου 2023. Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος αποστέλλονται στο παρακάτω e-mail συμπεριλαμβάνοντας την επωνυμία και τα στοιχεία της επιχείρησης τα οποία θα δημοσιευθούν σε όλα τα διαφημιστικά μέσα (social media – μέσα μαζικής ενημέρωσης – αφίσες – flyers που θα διανεμηθούν στα διόδια).

email: info@thrakipedia.gr  με θέμα: Αίτηση συμμετοχής.

ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

 

   Το «4 DAYS STREET FOOD FESTIVAL» θα διαφημιστεί από όλα τα μέσα όπως:

  • Social Media.
  • Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (τοπικά και όχι μόνο).
  • Γιγαντοαφίσες σε καίρια σημεία της πόλης.
  • Flyers που θα διανεμηθούν στα διόδια Μέστης και Αρδανίου σε όλα τα διερχόμενα οχήματα.
  • Διαφημιστικά banners στον χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ.

  Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως χορηγοί της εκδήλωσης μπορούν επίσης να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο email: info@thrakipedia.gr     με θέμα: Χορηγός.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Μετάβαση στο περιεχόμενο