ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ

Δελτίο Τύπου

Επετειακή εκδήλωση για 100 χρόνια του Επιμελητηρίου Έβρου στην Ορεστιάδα

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από το επιχειρηματικό παρελθόν του βορείου τμήματος του Έβρου παρουσιάστηκαν στην επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Έβρου στην Ορεστιάδα.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας του Επιμελητηρίου και κατά τη διάρκεια της παρουσιάστηκαν λεπτομέρειες του επιχειρηματικού παρελθόντος των δήμων Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου αλλά και των πρώην δήμων Νέας Βύσσας και Τριγώνου, μέσα από εισηγήσεις που έκανα οι ερευνητές της τοπικής ιστορίας Σταύρος Παπαθανάκης, Γιάννης Σαρσάκης και Σαράντης Σαραντίδης.

Παράλληλα όμως, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης έδωσε το στίγμα της στήριξης του φορέα στους σημερινούς επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων και την υιοθέτηση από την Διακομματική Επιτροπή της Θράκης, της πρότασης του Επιμελητηρίου Έβρου αναφορικά με την ενίσχυση των επιχειρηματικών κινήτρων στο βόρειο τμήμα του Έβρου.

Η εκδήλωση ήταν μία συνεργασία του Επιμελητηρίου με το σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ του Δήμου Ορεστιάδας και το αντίστοιχο του Δήμου Διδυμοτείχου και σε αυτήν παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμούς οι Δήμαρχοι Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου Βασίλης Μαυρίδης και Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, οι βουλευτές Αναστάσιος Δημοσχάκης από τη Νέα Δημοκρατία και Νατάσα Γκαρά από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Δερμεντζόπουλος εκπροσωπήθηκε από συνεργάτιδα του. Την Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου εκπροσώπησε και μετέφερε της ευχές του Μητροπολίτη Δαμασκηνού ο π. Βαρθολομαίος Αστεριάδης. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Κωνσταντίνος Σιδεράς.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο