ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 85 ΔΕΘ 11-19/9/2021

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 85 ΔΕΘ 11-19/9/2021

85η ΔΕΘ 11-19/9/2021

Η 85η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η ΔΕΘ θα αποτελέσει την πρώτη μεγάλη Έκθεση που θα διοργανωθεί στην Ευρώπη το 2021 και θα θέσει τον οργανωτικό πήχη για όλες τις ανάλογες εκδηλώσεις. Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο Παρελθόν – Παρόν- Μέλλον στο πλαίσιο και της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Η φετινή διοργάνωση, θα επιδιώξει να συνεισφέρει στον επαναπροσδιορισμό των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας, να τονώσει την ιστορική της μνήμη και να φέρει κοντά τον πολίτη με τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες και τεχνολογίες, τις καινοτομίες, αλλά και την ελληνική παραγωγή.

 

Τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας, εγγύηση για εκθέτες και επισκέπτες

Η αναπάντεχη έλευση του COVID – 19, ανέτρεψε τον ρου της κανονικότητας τόσο στον κοινωνικό όσο και στον οικονομικό τομέα, δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα στην καθημερινότητα όλων.

Η 85η ΔΕΘ είναι η πρώτη Covid Free Έκθεση στην Ευρώπη που στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας. Μετά από έναν χρόνο απουσίας, που σημαδεύτηκε από μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, η ΔΕΘ επιστρέφει δυνατή, απόλυτα ασφαλής υγειονομικά και έτοιμη να δώσει τον εκθεσιακό παλμό που λείπει από τη χώρα όλον αυτό τον καιρό.

 

Εκθεσιακές Ενότητες

Παρούσες στην Έκθεση θα είναι και οι 13 Περιφέρειες της χώρας, οι οποίες θα αναδείξουν την ιστορική τους συνέχεια αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξής τους.

Το ελληνικό επιχειρείν δίνει το παρόν από κάθε γωνιά της χώρας με τη δυναμική παρουσία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), αλλά και την αυτόνομη συμμετοχή των Επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης. Η φετινή ΔΕΘ, μετά την επιτακτική αναβολή της περσινής διοργάνωσης, δίνει σημαντική βαρύτητα στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας και δη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Οι βασικές εκθεσιακές ενότητες που απαρτίζουν την 85η ΔΕΘ είναι:

  • ΕΛΛΑΔΑ (Παρελθόν – Παρόν- Μέλλον)
  • ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  • ΠΟΛΙΤΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
  • AKADEMIA
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ
  • E-GAMING

 

THESSALONIKI HELEXPO FORUM 2021

Παράλληλα με το εκθεσιακό γεγονός, θα υλοποιηθεί το Thessaloniki Helexpo Forum 2021, η θεσμοθετημένη πλατφόρμα διαλόγου για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα της χώρας με τίτλο, «Δημιουργώντας την Επόμενη Μέρα».

Το Φόρουμ, θα φιλοξενήσει για 2η συνεχή χρονιά την πολιτική και επιχειρηματική ηγεσία του τόπου, θίγοντας όλα τα κρίσιμα θέματα που έχουν αναδειχθεί μέσα στην πανδημία, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ».

Εκτός από την εναρκτήρια ομιλία του κ. Πρωθυπουργού το Σάββατο 11/9, την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου την επόμενη μέρα και την αντίστοιχη ομιλία και συνέντευξη τύπου του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης το Σαββατοκύριακο 18-19/9, θα πραγματοποιούνται καθημερινά θεματικά πάνελ διάρκειας μιάμισης ώρας, στα οποία θα συμμετέχουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, εκπρόσωποι κομμάτων, επιχειρηματικών φορέων, συνδέσμων, επιχειρήσεων και της αυτοδιοίκησης για να συζητήσουν σχετικά με τις συνέπειες της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης αλλά και τις προκλήσεις που δημιουργεί για τις προοπτικές μιας σύγχρονης Ελλάδας.

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο