ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ 86Η ΔΕΘ

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ 86Η ΔΕΘ

12/09/2022

      Συμμετοχή Επιμελητηρίου Έβρου στην 86η ΔΕΘ

Στο Περίπτερο -3- και στο σταντ Α5 βρίσκεται φέτος το Επιμελητήριο Έβρου, που δίνει δυναμικό παρών στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η φετινή ΔΕΘ στην οποία τιμώμενη χώρα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εγκαινιάστηκε το Σάββατο 10/09 από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και διακρίνεται από μεγάλη συμμετοχή εκθετών, ενώ χαρακτηρίζεται και ως «δυναμική επανεκκίνηση» μετά την πανδημική κρίση του κορωνοϊού.

Σε αυτό το επιχειρηματικό γεγονός – ορόσημο για τη χώρα, το Επιμελητήριο Έβρου συμμετέχει με ένα σύγχρονο εκθετήριο προϊόντων που παράγονται στον νομό μας και δύο εκθέτες που συμμετέχουν με φυσική παρουσία. Το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Έβρου επισκέφθηκαν τόσο ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κος Άδωνις Γεωργιάδης, όσο και ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κος Νίκος Παπαθανάσης επισημαίνοντας το ενδιαφέρον τους για την τοπική παραγωγή και επιχειρηματικότητα.

Σχολιάζοντας το πρώτο Σαββατοκύριακο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κος Χριστόδουλος Τοψίδης ευχαρίστησε αρχικά όλους τους εμπόρους και παραγωγούς που έστειλαν δείγματα των προϊόντων τους για το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Έβρου, αλλά και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος για την οργάνωση της παρουσίας της επιμελητηριακής κοινότητας στην 86η ΔΕΘ. Επιπλέον τόνισε ότι: «και φέτος, το Επιμελητήριο μας παρίσταται δυναμικά στην Θεσσαλονίκη προσφέροντας στους παραγωγούς και τους επιχειρηματίες μας διεξόδους εξωστρέφειας που τόσο έχουν ανάγκη. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον κο Γεωργιάδη, όσο και τον κο Παπαθανάση για το ενδιαφέρον τους για την ακριτική μας περιοχή, που στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μαζί τους διαπίστωσα ότι θα αυξηθεί».

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, ο κος Τοψίδης σχολίασε:

«Παρακολούθησα διά ζώσης τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες και διαπίστωσα τη ζέση της κυβέρνησης να διατηρήσει την ανοδική αναπτυξιακή τροχιά της χώρας μας. Φυσικά, ως Επιμελητήριο Έβρου θα παρακολουθήσουμε στενά την εφαρμογή των μέτρων που εξαγγέλθηκαν, αλλά και τις ανάγκες των επιχειρηματιών μας, ώστε επιτελώντας τον συμβουλευτικό μας ρόλο προς τα Υπουργεία να διεκδικούμε συνεχώς καλύτερες συνθήκες».

Η 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και σε όλο αυτό το διάστημα, το Περίπτερο του Επιμελητηρίου μας θα παραμένει επισκέψιμο με γραμματειακή υποστήριξη για παροχή πληροφοριών στο κοινό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο