ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΘ

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Επιδότηση συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ στις Διεθνείς Εκθέσεις “Detrop Boutique” και “Artozyma”

Συνεχίζεται απρόσκοπτα και για το επόμενο 12μηνο από το ΕΒΕΘ η υλοποίηση του Προγράμματος Επιδότησης Εκθέσεων Εσωτερικού, που δίνει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις-μέλη του να συμμετάσχουν με ιδιαίτερα χαμηλό τίμημα σε εκθεσιακές διοργανώσεις, που πραγματοποιεί η ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο αυτό και με προνομιακό κόστος δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής επιχειρήσεων στις Διεθνείς Εκθέσεις DETROP BOUTIQUE 2022 και ARTOZYMA 2022, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν διά ζώσης, ταυτόχρονα, στις 26-28 Φεβρουαρίου 2022, στους χώρους του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Είναι ευνόητο ότι κατά τη διεξαγωγή των Εκθέσεων θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας για τους συμμετέχοντες, λόγω της πανδημίας.

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιδότησης, πατήστε εδώ και για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ, στο τηλ: 2310370132 ή στα email: beni@ebeth.gr  και georgiou@ebeth.gr.

Μετάβαση στο περιεχόμενο