ΕΚΘΕΣΗ: ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΕΚΘΕΣΗ: ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 «ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ»

 Στο διάστημα 10-13 Απριλίου 2024 τα έξι Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μέσω του συλλογικού τους Οργάνου (Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ [ΠΕΣΥ]), διοργανώνουν έκθεση Τροφίμων και Ποτών σε χώρο του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.

Στόχος της Έκθεσης είναι αφενός η ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων, η προβολή τους στην πρωτεύουσα, αλλά κυρίως η δυνατότητα που θα έχουν οι παραγωγοί να κάνουν πωλήσεις τα προϊόντα τους σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας (από το Μετρό Συντάγματος διέρχονται καθημερινά περίπου 1 εκ άτομα). 

Διά του παρόντος καλούμε όσους παραγωγούς τροφίμων και ποτών δραστηριοποιούνται εντός της περιοχής εμβέλειας του Επιμελητηρίου μας, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην Έκθεση, στην οποία θα υπάρχει δυνατότητα πώλησης προϊόντων με αυστηρή προϋπόθεση την έκδοση παραστατικών από τον εκάστοτε πωλητή.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να λάβουν υπόψη τους ότι η συμμετοχή τους προϋποθέτει την φυσική τους παρουσία (ή κάποιου εκπροσώπου τους), ώστε να γίνεται η πώληση.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση και η μεταφορά των προϊόντων είναι δωρεάν, ωστόσο αν κάποιος/α παραγωγός επιθυμεί να έχει φυσική παρουσία οφείλει να αναλάβει τα έξοδα μετάβασης και διαμονής του στην Αθήνα.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος αναφορικά με το Επιμελητήριο Έβρου:

Τηλέφωνο: 2551035848 (εσ. 5)

Email: epimevro@otenet.gr

Παρακαλούμε όπως υποβάλλετε τα αιτήματα σας έως την Παρασκευή 29/03 ώστε να καταρτιστεί το ακριβές πρόγραμμα της Διοργάνωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο