Συμμετοχή στη Decarbonisation Expo 2023

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Συμμετοχή στη Decarbonisation Expo 2023

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί η διεθνής έκθεση τεχνολογιών ενέργειας World Smart Energy Week Japan στις 15-17 Μαρτίου 2023 στο Τόκυο. 

Μέρος της έκθεσης αυτής είναι η Decarbonisation Expo ( https://www.decarbonization-expo.jp/spring/en-gb.html ) στην οποία το EU Japan  Centre for Industrial Cooperation σχεδιάζει τη συμμετοχή με ευρωπαϊκό περίπτερο. Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, είτε επικοινωνώντας είτε με το Γραφείο μας (ecocom-tokyo@mfa.gr), είτε με τον κ. Mark Rijnties από το ΕU-Japan Centre for Industrial Cooperation  ( mark.rijnties@eu-japan.or.jp ) .

Υπενθυμίζουμε ότι, η πρωτοβουλία αυτή γίνεται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πολιτικής ενίσχυσης της συνεργασίας με την Ιαπωνία για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, μέσω της σύνδεσης της κλιματικής πολιτικής με την επιχειρηματικότητα, ειδικά για την ανάπτυξη των ανανεώσιμων μορφών ενέργειας και τη μείωση της χρήσης άνθρακα. Ως εκ τούτου, η ιαπωνική αγορά παρουσιάζει μεγάλες ευκαιρίες για τις καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου ενέργειας, τόσο για εξαγωγές όσο και για άλλες μορφές συνεργασίας.

Athanasios Karapetsas

Minister Plenipotentiary for Economic & Commercial Affair

————————————————————————-
Embassy of Greece in Japan
3-16-30, Nishi Azabu, Minato-ku, Tokyo 106-0031
Tel: +81-3-3404-5853, +81-3-3404-1195 Fax: +81-3-3404-5845
ecocom-tokyo@mfa.gr

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο