Το Επιμελητήριο Έβρου στην Εμπορική Έκθεση SEREXPO 2022

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Το Επιμελητήριο Έβρου στην Εμπορική Έκθεση SEREXPO 2022
Το Επιμελητήριο Έβρου στην Εμπορική Έκθεση SEREXPO 2022
Το Επιμελητήριο Έβρου συμμετείχε στην φετινή διοργάνωση της Εμπορικής Έκθεσης SEREXPO που συνδιοργανώθηκε από το Επιμελητήριο, την Αντιπεριφέρεια και τον Δήμο Σερρών στο διάστημα 21-25 Σεπτεμβρίου 2022.
Η Έκθεση φιλοξενήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο «Χρήστος Μέγκλας» και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών εκθετών και επισκεπτών από τις Σέρρες και τις γύρω περιοχές, ενώ φέτος για πρώτη φορά τιμώμενη Περιφέρεια ήταν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκε η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Έβρου που είχε γαστρονομικό χαρακτήρα και τίτλο «Ο Έβρος μαγειρεύει παραδοσιακά» και έκλεψε τις εντυπώσεις με την σεφ Ευτυχία Χαρμανίδου να μαγειρεύει θρακιώτικο καβουρμά με τραχανά και φέτα, ελαιόλαδο Μάκρης και αρωματικά βότανα από τη Νίψα.
Στο event ήταν παρών και ο executive chef Απόστολος Αλτάνης ο οποίος δοκίμασε και αξιολόγησε θετικά τις δημιουργίες της σεφ.
Παράλληλα οι γευστικές δοκιμές τόσο του καβουρμά Τιάκα, όσο και του λουκουμιού Φερών Γιαννακίδη, όπως και τα αρώματα από τα βότανα της Νίψας κέρδισαν πολύ θετικά σχόλια από τους επισκέπτες της έκθεσης.

Το Επιμελητήριο Έβρου εκπροσώπησε στην SEREXPO ο πρόεδρος του τμήματος Μεταποίησης του Διοικητικού Συμβουλίου Έβρου Κυριάκος Αετόπουλος, ο οποίος μετέφερε στη διοργάνωση τα

συγχαρητήρια
 

και τις θερμές ευχές του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου και όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και συντόνισε την προβολή των τοπικών μας προϊόντων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο